Testimonials

We are very proud of the service we provide for our customers. In fact, we see a client relationship drastically more personal than that of most agencies in our field. Our client relationships do not start at 9AM and end at 6PM—they stay with us to continually receive the quality service they deserve.
Niets is toeval is mijn motto altijd. In een moeilijke en stressvolle periode van mijn leven kwam ik in contact met Rebecca en zij raadde mij aan eens deel te nemen aan haar meditatieles. Met yoga had ik in het verleden wel wat ervaring opgedaan maar meditatie was voor mij als scepticus echt té zweverig gedoe.... dacht ik! Al na de 1e les was ik "om". Ik ervaarde direct dat meditatie niets zweverigs is maar een enorm fijne les in ademhaling waardoor ik een rust in mijzelf ervaar, mijzelf kan afsluiten van de buitenwereld en écht even alleen in het "nu" kan zijn zonder zorgen of oordeel over iets en m.n. niet over mijzelf. De groep bestaat uit hele open, gezellige en warme leden waar je je direct in begin al in thuis voelt. De warmte als persoon en ongelofelijk fijne, rustgevende stem van Rebecca is hierbij voor mij echt essentieel; de rust die daarvan uitgaat is ongekend.
Yvonne
En dan ga je op een maandagavond met een vriendin mee naar een meditatie. Je weet nog niet wat je te wachten staat maar je mag een keer uitproberen dus we laten het gebeuren. Tenslotte kan wat me-tijd nooit kwaad. En dan is daar een warme groep waarin je jezelf mag zijn, niets moet en alles is goed. Dat voelt fijn want het moeten kan ik mezelf al erg goed opleggen . De stem van Rebecca begeleidt je heel makkelijk door de meditatie heen. De tijd is zo om, het voelt als een belangrijke stap op mijn eigen pad van verwerking en na afloop slaap je lekker in. Een mooie eerste kennismaking met mediteren die smaakt naar meer. Dank voor jullie welkom!
Veronique
Door meditatie kon ik stoppen met de "vlucht vooruit" Rebecca Schaake leidt de sessies door je met haar warme en rustgevende stem mee te nemen in meditatie. Vaak is dit een rustpunt waar niets hoeft, maar er zijn ook thema's zoals een reis naar onbekende of soms heel vertrouwde gebieden. Je raakt verbonden met energie van mensen in je omgeving of zelfs over de hele wereld, maar ook met je eigen gevoel en emoties uit je jeugd. Opvallend is dat de sessies een uur duren, maar veel korter lijken. Een intense maar ook rustgevende ervaring!
Paul
Een fijn uurtje. Ik was heerlijk ontspannen en heb ervan genoten. Je prettige stem heeft hier zeker aan bijgedragen. Dank je wel.
C
Gedachtenloos 'aarden' daar knapt een mens van op. Dank!
S.
Een mooie rusgevende ervaring weer. Je hebt een hele mooi stem Rebecca! R.
Richard