Iedereen worstelt wel eens in het leven. 

Met zelfvertrouwen, somberheid, of vraagstukken over hoe nu verder?  Zijn er oude emotionele wonden waardoor je nu in gedragspatronen vast zit waar je uit zou willen?

Heb je een moeilijke tijd achter de rug en ben je er klaar voor om weer op te krabbelen en je leven weer bewust vorm te geven? 

Misschien heb je een baan waar je niet écht gelukkig van wordt maar weet je niet hoe het anders zou moeten? 

Of misschien is het nu gewoon tijd. Tijd om eindelijk op jezelf te focussen en je oude patronen en belemmerende overtuigingen eens onder de loep te nemen. 

Kortom: Je kunt wel wat handvatten gebruiken. 

Ik help je met het ontrafelen van je vraagstukken, en ik geef je handvatten waarmee jij verder aan de slag kunt. Hierdoor ga je meer zelfvertrouwen opbouwen en krijg je helderheid over jezelf en hoe je verder wilt in je leven. 

We starten met een intake gesprek (ongeveer 1 uur) waarin wij samen bespreken wat precies jouw vraagstelling is, en wat je nodig hebt om ermee verder te komen.  We bespreken dan ook welke opties voor jou geschikt zijn. 

 

Ga je er helemaal voor en schrijf je je in voor een traject van 5 sessies, dan krijg je de prijs van het intake gesprek terug. (Dit verreken ik dan met de prijs van het traject) 

Heb je vragen?  Neem gerust contact op. 

Een goed gesprek, waarbij ik alle aandacht heb voor jou.

Zodat jij je hart eens kunt luchten, of je vraagstukken eens onder de loep kunt nemen.

Ik ben er helemaal voor jou.

Vertrouwelijk en persoonlijk.

We spreken elkaar in een  coaching gesprek via een privé Zoom verbinding of persoonlijk in mijn praktijk ruimte.