Mediteren bij Meditatiekring Deventer gaat niet over krampachtig nergens aan denken of over zweverig gedoe.

Integendeel.
Bij ons gaat het over bewustzijn.
Over bewust zijn.
Praktisch, nuchter, licht en heel toepasbaar door iedereen.
Juist als je het heel druk hebt.

De lessen worden gegeven door Rebecca M. Schaake, gecertificeerd Meditatie en Life coach. 
Rebecca is een warme, toegangkelijke vrouw met een enorme dosis ervaring en nuchterheid. 

Zij volgde diverse trainingen en opleidingen in onderwerpen zoals Meditatie, NLP, Access Bars, Reiki, Ho'oponopono en diverse trainingen met o.a. Marisa Peer en Tony Robbins,  omdat zij vanuit verschillende disciplines wil kunnen putten voor een zo goed en compleet mogelijke begeleiding van haar cliënten. 

Zij heeft al velen de weg naar praktische meditatie gewezen en onderscheidt zich door haar down to earth aanpak. Rebecca weet als geen ander op authentieke manier contact te maken en van iedere les een waardevolle ervaring te maken.

Live groepsles

Iedere maandag avond: 
20:30 uur tot 21:30 uur


Een wekelijkse groepsles waarin op een praktische manier samen  (leren) mediteren het uitgangspunt is. De basis is Vipassana/Mindfullness. 

Met behulp van onze methode leer je om meer rust en focus te creëren in je leven, zodat je een scherpere focus krijgt,  beter om kunt gaan met stress en meer kunt genieten van de mooie dingen in je leven. 

Vanaf 30 minuten voor aanvang is de deur open. 

Draag makkelijk zittende kleding die niet knelt. Zachte sokken zijn aanwezig, maar je mag zelf ook slofjes of sokken meenemen. Wij zorgen voor de rest. 

Aanmelden is nodig ivm de maximale groepsgrootte naar de richtlijnen van het RIVM.